2015. szeptember 20., vasárnap

Bhringraj

Egy örök kedvenc, melyhez mindig visszatérek. S akár Bécsbe is elutazok, hogy beszerezzem.
De lássuk, mi is ez?

Bhringraj olaj

Leírása: Hajnövesztő terápiás olaj. Ez egy ősi recept, amely tartalmaz Bhringrajt, Indiai egrest és Centellát, amelyeket kókuszolajjal és kecsketejjel kevernek össze.
Bhringaraja olaj elismert hajerősítő szer, kiváltképp a haj sötét színének megőrzésére és a kopaszság kezelésére használják. Gyakran úgy fordítják, mint a „haj királya”, azonban a szó szerinti jelentése: méhek uralkodója.

Jellegzetes illata van ennek a kis keveréknek, melyet én nem találok kellemetlennek, inkább olyan férfiasnak (arcszesz, férfi tusfürdő). 
Másrészt állaga sem tömény, sem nehezen oszlatható olaj, könnyű használni. Bár nem nagy kiszerelésű, viszonylag sokáig elegendő, mely annak köszönhető, hogy nem kell sokat használni belőle.
Igazi gyógyír a fejbőrnek, gyengéden masszírozzuk bele a hajtövekhez, s az ajánlás szerint akár egy éjszakát is nyugodt szívvel rajta hagyhatjuk, elegendő másnap reggel a szokásos módon hajatmosni.

Nem állok semmilyen kapcsolatban a céggel, hogy hasznom lenne őket reklámozni, azonban elmondhatom, hogy a többi termékük is igazán jó minőségű, magas hatóanyagtartalommal.
Elsősorban ez az olajuk az amit bátran ajánlok mindenkinek, akármilyen fejbőr problémára, akár hajnövesztéshez is.



3 megjegyzés:

  1. próbáltad az inversion method-ot a hajnövesztéshez? működik?

    VálaszTörlés
  2. ismered Steph Arizona és beautyklove youtube csatornáját, nagyon jó receptjeik vannak természetes hajápoláshoz ;)

    VálaszTörlés
  3. Szeretnem meg redelni

    VálaszTörlés