2018. október 9., kedd

Hold-állások és Hold- fázisok hajvágásra

Bár már év vége felé közeledünk, ha valaki hajvágást fontolgatja, számára hasznos lesz a cikk:

A Hold-állások és Hold- fázisok hajvágásra, hajnövekedésre, hajhagymák erősítésére való hatását már az ókorban is megfigyelték és ismerték. A megfigyelés alapján a Hold, Oroszlán jegyben való tartózkodása idején vágott haj erősíti a hajat és a hajhagymákat, s különösen erős ez a hatás, ha a Hold, növő Hold-fázisban van, ami februártól augusztusig tart. Az ilyenkor levágott bármely testszőrzet is erősebb lesz, tehát a bikini vonalat ne ilyen napokon igazítsák fazonra a hölgyek, s ne végezzenek hónalj szőrtelenítést sem, a férfiak pedig ne ilyen napokon vágják a fül- és orr-szőrzeteiket.
A Hold, Szűz jegyben való tartózkodása is erősítő hatással van a hajra és a szőrzetre is, melyet szintén alátámasztanak a sok ezer éves megfigyelések és tapasztalatok, mely megfigyeléseket a modernkori fizikai-, biofizikai-, kvantumfizikai- és biokémiai kutatások is igazolnak, igazoltak illetve alátámasztanak, megerősítenek. Érdekesség ebben még az is, hogy a Hold a különböző fázisaiban és a különböző csillagászati jegyekben való tartózkodásai alkalmával nüansznyi, azaz minimális eltérésekkel, de másképpen hat a világóceánok és világtengerek ár-apály jelenségeire is, s ezek a jelenségek ilyen nagyságrendekben jobban mérhetőek és jobban dokumentálhatóak, mint az emberi hajhagymáknál. Tehát ha hisz benne valaki, ha nem, testünkre is hatással vannak a kozmoszban lejátszódó jelenségek és hatások, s így különösen a Földünkhöz legközelebb lévő és keringő Hold hatásai a Földre és a Földön lévő valamennyi élő- és élettelen dologra, és tényezőkre. Szűz jegyben a Hold nemcsak erősíti a hajat és hajhagymákat is, hanem ha valaki ilyenkor készíttet hullámos frizurát, vagy tartós hullámot, akkor szebb lesz a frizura és tovább megőrzi a haj a formáját és a szépségét. Ez a hatás különösen igaz, ha a Hold, növő Hold-fázisban tartózkodik a Szűz jegyben.
Ha valaki Tirolban jár, akkor megfigyelheti, hogy ott az emberek, különösen a férfiak nem kopaszok! Aki ott kopasz, arról tudják, hogy vagy nem odavalósi, vagy odavalósi, de nem a Hold megfelelő állása szerint vágatja a haját. Nagyon érdekesek a fodrászok is. Amikor a Hold Rák jegyben jár, alig van vendégük, vagy ki sem nyitnak, amikor viszont Oroszlán és Szűz jegyekben van a Hold, akkor, amíg van vendégük, addig vannak nyitva, még ha éjjel 01 óra van, akkor is.
A kedvező, 2018.évi hajvágási időpontoknál, az „a” pontnál lévő időpontokban van a Hold, Oroszlán jegyben való tartózkodása, és ilyenkor gyorsabban és erősebben nő a haj, s ezért nem lesz olyan tartós a frizura, de erősebb lesz a haj.. A „b” pont alatt a Hold Szűz jegyben való tartózkodásának ideje van megadva, és ilyenkor szintén erősíti a hajat, és hajhagymákat, de nem nő olyan gyorsan, ha ekkor vágják le, de tartósabb lesz a dauer, vagy a más eljárással kialakított frizura.
A kedvező, 2018.évi hajvágási időpontoknál, „A” pont alatt a Hold, Oroszlán jegyben való tartózkodása, a „B” pont alatt a Szűz jegyben való tartózkodásának ideje van megadva:

A/  Október 31. 05 órától                     November 02. 06 óráig
B/  November 02. 06 órától                 November 04. 10 óráig

A/  November 27. 09 órától                 November 29. 12 óráig
B/  November 29. 12 órától                 December 01. 15 óráig

A/  December 24. 17 órától                  December 26. 18 óráig
B/  December 26. 18 órától                  December 28. 21 óráig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése